Baru-baru ni Shaklee ada umumkan program terbaharu iaitu insentif Shaklee Malaysia yang dapat berikan kita duit extra selain daripada mendapatkan bonus bulanan.

Haa duit extra Shaklee ?

Bayangkan ada orang nak bagi anda duit sebanyak RM600 secara tunai !

Bayangkan anda dapat bonus bulanan dari Shaklee sebanyak RM2000 dan Shaklee tambah lagi sebanyak RM600.

Jom A’tiqah kongsikan dengan korang macam mana untuk dapatkan duit extra sebanyak RM600 dari Shaklee ini.

Insentif Shaklee Tawaran Duit Tambahan

Seperti yang A’tiqah terangkan pada awal cerita tadi ini adalah program istimewa yang Shaklee anjurkan pada tahun 2023 untuk semua yang menjadi ahli Shaklee.

Ianya adalah satu peluang untuk meningkatkan lagi dari seorang Shaklee Independent Distributor (SID) sehingga la seseorang itu berjaya untuk menjadi Business Leader Shaklee.

Program ini telah berlangsung dari bulan April 2023 sehingga Jun 2023. Insentif Shaklee ni terbuka kepada semua SID seluruh Malaysia termasuk mereka yang baru sahaja berdaftar menjadi ahli Shaklee juga layak untuk sertai program ini sepanjang tempoh program ini berlangsung.

Syarat-Syarat Kelayakan Untuk Mendapatkan Duit Tambahan RM600

Program Untuk April – June 2023

Dalam program ini juga telah menawarkan duit tambahan sebanyak RM600 buat anda yang menepati kesemua terma dan syarat tersebut :

Pengedar Shaklee yang belum rank up & berjaya rank up sepanjang program berlangsung

  • Sekiranya anda tidak pernah rank up pangkat sebagai supervisor atau senior supervisor sepanjang anda menjadi ahli Shaklee
  • Anda mesti rank up sekurangnya supervisor sama ada dalam bulan April atau Mei atau Jun 2023
  • Setelah anda berjaya rank up sebagai supervisor, anda perlu kekal effective dalam tempoh 2 bulan selanjutnya
  • Contoh : Anda berjaya rank up pada bulan April 2023 jadi anda wajib kekal effective sebagai supervisor pada bulan Mei dan June 2023

Ahli Shaklee lama yang pernah rank up sebagai supervisor atau senior supervisor tapi tidak kekal effective pada Jan-Mac 2023

  • Andai kata anda pernah rank up sebelum berlangsungnya program insentif Shaklee dan tidak kekal effective sebagai busisness leader jangan risau kerana anda juga layak untuk sertai program ini.
  • Anda mestilah effective sebagai supervisor bermula April 2023 dan mestilah kekal effective pada bulan Mei dan June 2023.

Business Leader yang telah naik supervisor dan effective dalam Jan-Mac 2023

  • Bila anda kekal effective sebagai supervisor atau anda berjaya move up rank dalam tempoh program ini berlangsung jangan risau kerana anda juga layak untuk mendapatkan insentif Shaklee sebanyak RM600.

Memang tidak disangkan lagi bisnes Shaklee ni banyak reward tapi setiap kali reward yang diberikan kepada mereka yang betul-betul bina bisnes ni bukanlah untuk orang yang buat bisnes main-main dan hanya membuang masa.

Sebab itulah syarat yang ditetapkan oleh Shaklee sekurang-kurangnya kena kekal effective rank yang mereka telah capai atau move up rank yang seterusnya.

7 rank yang ada dalam Bisnes Shaklee dengan minimum income yang anda boleh dapat

Anda kata anda berminat dengan tawaran insentif Shaklee ini. Anda boleh terus hubungi Pengedar Shaklee Melaka untuk A’tiqah guide anda step by step dengan lebih details.

Tahu tak yang Shaklee juga ada buat insentif tambahan buat semua bisnes leader

Selain daripada anda mendapatkan duit sebanyak RM600, anda juga berpeluang untuk travel bersama Shaklee yang sepenuhnya sponser oleh pihak Shaklee khas buat semua leader Shaklee.

Pada tahun 2024 Shaklee bakal membawa leader yang layak untuk merasai sendiri pengalaman Pelayaran Royal Carribean Singapura Ke Phuket dan Lawatan Antarabangsa Osaka, Nara, Kyoto Jepun.

Quantum yang memenangi anugerah dalam ketegorinya, Spectrum of the Seas® merupakan pengembaraan Timur Jauh yang penuh dengan aksi dan kejayaan pertama. Rasai tahap adrenalin anda meningkat dalam Sky Pad®, pengalaman trampolin bungee yang menambah realiti maya pada campurannya.

Tontoni robot membuat coptaan jus tersendiri khas untuk anda di Bionic Bar. Tingkatkan penginapan anda di penginapan di laut dengan akses kepada pelbagai kemudahan ekslusif. Alami percutian jauh ke timur yang lebih jauh daripada biasa.

Terokai budaya dan bandar bersejarah Jepun dengan Kyoto, bekas ibu negara Jepun dan pusat kuasa empayar selama lebih seribu tahun. Terletak di selatan, Nara mendahului sebagai ibu kota empayar dan sehingga hari ini masih mengekalkan banyak warisan bersejarahnya.

Penginapan kami akan berada di Osaka, kawasan metropolitan kedua terbesar Jepun selepas Tokyo. Osaka berbeza daripada Kyoto dan Nara, ia merupakan sebuah bandar besar, menonjol dan sibuk yang terkenal dengan membeli-belah, hiburan malam dan beberapan makanan terbaik Jepun.

Insentif Shaklee yang berbentuk percutian ini juga datang dengan terma dan syarat. Anda boleh melancong dan bersuka ria bersama kesemua team leader anda tapi semua perbelanjaan seperti penginapan, kenderaan sepanjang percutian termassuklah persediaan untuk percutian Shaklee bayarkan semuanya untuk anda.

Anda hanya menikmati percutian seolah-olah anda seorang anak raja hanya mengikut setiap perancangan yang telah disediakan. Best kan ! Dapat pergi bercuti tanpa keluarkan duit kita sendiri. 

Join Keahlian Shaklee Hari ini

Macam mana dengan kesemua tawaran yang Shaklee bagi ? Anda tertarik dengan insentif Shaklee yang bermula pada bulan April ini. Nak tunggu apa lagi ?

Jom daftar untuk jadi ahli Shaklee hari ini dan rebut peluang yang ada untuk melayakkan diri anda dalam Insentif Shaklee

Disclaimer : Semua penulisan diatas tentang produk dan testimoni yang dikongsikan di blog ini bukan bertuju untuk merawat dan menyembuhkan penyakit. Jika anda mempunyai sebarang masalah berkaitan kesihatan terlebih dahulu sila rujuk kepada pakar perubatan yang diiktiraf

Terima kasih daun keladi sudi baca entry A’tiqah pada kali ini. Semoga kita berjumpa di entry selanjutnya.

A’tiqah Nuha

  • Pengedar Shaklee Melaka
  • Dibimbing oleh saintis dan doktor perubatan