Seperti yang kita semua tahu bisnes online adalah yang paling mudah di lakukan pada masa kini ianya juga sudah tumbuh seperti cendawan. Kemajuan internet yang semakin pesat kini menjadikan bisnes online mendapat permintaan yang tinggi. Tapi bisnes online terbaik yang mana satu yang akan membuahkan hasil seperti wang ringgit yang anda inginkan ?

Tun Mahathir pernah berkata

“Pada tahun 2020 nanti yang pasti industri terbaik adalah Network Marketing (MLM) dan rakyat Malaysia akan berpusu-pusu melakukannya”

Kini pada tahun 2023 perniagaan MLM adalah salah satu perniagaan yang mendapat sambutan hangat di kalangan rakyat Malaysia di lakukan secara atas talian. Tapi sebelum anda ingin sertai bisnes online terlebih dahulu anda perlu mengkaji serba sedikit latar belajar berkaitan syarikat yang anda ingin ceburi.

Bisnes Online Yang Mnejadi Tumpuan Pada Masa Kini

Zaman sekarang sudah tentu ramai orang pening kepala kerana perkembangan teknologi dan kos sara hidup yang meningkat naik agak tinggi telah menyebabkan ramai di antara kalangan kita membuat keputusan untuk memilih bisnes online terbaik salah satu cara untuk menambah sumber pendapatan seseorang.

Ini kerana bisnes online lebih memudahkan cara dan lebih laju berbanding bisnes secara offline. Tidak la A’tiqah kata yang bisnes secara offline teruk tapi zaman sekarang lebih ramai memilih untuk membuat pembelian di atas talian dengan cara sekarang ramai yang lebih memilih untuk membayar secara cashless (tanpa tunai)

Pelanggang mengimbas kod QR dan membuat pembayaran tanpa sentuh yang mudah dan cepat.

5 Ciri Bisnes Online Terbaik Di Malaysia

 • Flexible boleh buat di mana-mana saja tanpa had

Ciri paling mudah untuk anda memulakan bisnes online terbaik mestilah bisnes yang flexible bagi orang yang bekerja, student mahupun suri rumah. Flexible yang bermaksud anda boleh melalukan di mana sahaja dalam ada keadaan sekali pun.

Alhamdulillah permintaan yang sangat tinggi dalam bisnes Shaklee bagi mereka yang baru memulakan bisnes secara atas talian. Bisnes Shaklee ni sangat memudahkan bagi A’tiqah sebagai seorang anak muda yang mahukan waktu kerja lebih flexible sebab A’tiqah boleh buat di mana sahaja.

 • Bisnes network marketing yang patuh syariah dan adil

Bila bercakap soal patuh syariah dan adil terlalu banyak bisnes online di luar sana yang kurang menjaga dalam bab ini. Ini kerana kita rasa ditipu malahan ada yang tidak tahu asal usul duit tersebut datang dari sudut yang mana satu.

Ada juga beberapa syarikat yang tidak mampu memberikan bonus kepada pekerja mereka setelah pekerja tersebut berhempas pulas melariskan produk jualan syarikat tersebut.

Sejak 60 tahun yang lalu bisnes Shaklee tidak pernah gagal untuk membayar bonus kepada semua pengedar Shaklee sehinggi kini. Salah satu A’tiqah memilih bisnes Shaklee kerana Shaklee sangat menepati waktu pembayaran pada 14 haribulan pada setiap bulan.

Bukan sekadar pengedar Shaklee sahaja yang mendapatkan bonus tapi tidak lupa juga buat pengguna setia Shaklee yang membuat pembelian mereka dengan bersyarat. Best kan ? Bayangkan anda sebagai pengguna pun layak untuk dapat bonus sama seperti pengedar Shaklee tetapi mengikut syarat yang ditetapkan.

 • Produk high demand sesuai untuk semua generasi dari kanak-kanak sehingga warga emas

Bagi pandangan mata A’tiqah produk kesihatan adalah salah satu bisnes yang paling terbaik pada masa kini sebab semakin hari semakin meningkat usia kita semua. Semua orang tahu yang kesihatan adalah salah satu nikmat yang paling berharga Allah kurniakan kepada kita.

Tidak salah kalau kita ikhtiar untuk membeli supplements kesihatan untuk diri kita mahupun ahli keluarga, saudara mara dan rakan-rakan kita. Ada pepatah mengatakan mencegah lebih baik daripada merawat. Kita ikhtiar kesihatan untuk diri kita juga dan kesihatan kita tak boleh beli di mana-mana supermarket.

Alhamdulillah Shaklee sangat menepati ciri-ciri yang A’tiqah cari selama ini. Produk Shaklee bukan sahaja sesuai untuk kanak-kanak tetapi ianya juga sangat sesuai untuk warga emas.

 • Unlimited income

Best kan bisnes online terbaik Shaklee sebab kita sendiri yang tentukan income bulanan kita.

Bila anda menceburi dalam bidang bisnes sudah tentu matlamat utama mestilah anda ingin tambah pendapatan sedia ada mahupun kewangan yang lebih stabil. Kalau anda nak tahu, dalam Shaklee income sangat lumayan dan unlimited !

Yang paling best anda mempunyai banyak income boleh dicapai melalui bisnes Shaklee dan bukan sekadar hanya komisen jualan produk sahaja.

Shaklee juga ada menawarkan beberapa income seperti :

 • Cash bonus
 • Car bonus
 • Leadership bonus
 • Convention Trip

Haa banyak kan tawaran yang Shaklee bagi sebab itulah income dalam Shaklee memang unlimited berdasarkan prestasi bisnes kita. Kalau anda nak tahu yang paling A’tiqah suka tiada istilah orang atas kita goyang kaki sebab kita juga boleh potong mereka yang berada di atas kita. Haaa kalau bab potong ni la orang selalu bisnes selalu takutkan.

 • Payslip laku beli rumah dan kereta

Car Bonus Shaklee akan dapat dalam bentuk cash

Mudah untuk apply loan beli rumah

Tak semua bisnes online ada payslip yang laki untuk kita beli rumah atau kereta. Syukur alhamdulillah dalam Shaklee ramai yang dah berjaya untuk beli rumah dan kereta melalui bisnes Shaklee ini.

Bisnes Shaklee bukan sahaja membukti bahawa pengedar Shaklee mampu membeli rumah dan kereta tetapi berjaya juga membuktikan yang bisnes Shaklee ni adalah bisnes yang tidak scam orang.

 • Boleh diwariskan untuk keluarga atau sesiapa sahaja yang kita nak

A’tiqah ada soalan nak tanya. Agak-agak ada tak bisnes yang dekat luar sana yang boleh kita wariskan kepada ahli keluarga kita ?

Alhamdulillah dalam bisnes Shaklee kita boleh wariskan kepada ahli keluarga kita jadikan bisnes kita tidak la terhenti setakat itu sahaja. Best kan kalau kita dapat wariskan bisnes kita kepada orang yang tersayang.

Pernah ada satu kes dulu sekiranya ada yang meninggal dunia dan income Shaklee tersebut tetap akan dapat kepada si pewaris selagi bisnes Shaklee masih aktif.

Jadi macam mana nak sertai Bisnes Shaklee ?

Untuk anda yang berminat untuk sertai bisnes Shaklee bersama A’tiqah, anda boleh terus hubungi dengan Pengedar Shaklee Melaka untuk mendapatkan pertanyaan lanjut berkaitan bisnes Shaklee.

Ataupun A’tiqah boleh cadangkan anda terus daftar ahli secara percuma hanya dengan pembelian vitamin kulit cantik iaitu Set Rahmah pada bulan ini dan anda terus layak untuk sertai bisnes online terbaik ini daripada Shaklee.

Disclaimer : Semua penulisan diatas tentang produk dan testimoni yang dikongsikan di blog ini bukan bertujuan untuk merawat dan menyembuhkan penyakit. Jika anda mempunyai sebarang masalah berkaitan kesihatan terlebih dahulu sila rujuk kepada pakar perubaran yang diiktiraf.

Sekian terima kasih daun keladi sudi baca entry A’tiqah pada kali ni sehingga habis.

A’tiqah Nuha

 • Pengedar Shaklee Melaka
 • Dibimbing oleh saintis dan doktor perubatan

#nextlevelblogging

#shakleethrive2023

#shakleetriumph2023